Światowa data premiery Band Hero, kolejnej muzycznej produkcji od Neversoft Entertainment, została zaplanowana na 3 listopada bieżącego roku. W Europie (w tym także w naszym kraju) powinna ona trafić do sprzedaży trzy dni później. W Polsce za dystrybucję odpowie Licomp Empik Multimedia. W sieci pojawiła się właśnie lista utworów, jakie usłyszymy i wykonamy. Co ciekawe, są znaczne różnice w przypadku wersji konsolowych i handheldowej:

Xbox 360, PS3, Wii oraz PS2 (65 utworów):
– 3 Doors Down, ‚When I'm Gone'
– The Airborne Toxic Event, ‚Gasoline'
– The All American Rejects, ‚Dirty Little Secret'
– Alphabeat, ‚Fascination'
– Aly and AJ, ‚Like Whoa'
– Angels & Airwaves, ‚The Adventure'
– Ben Harper and the Innocent Criminals, ‚Steal My Kisses'
– Big Country, ‚In a Big Country'
– The Bravery, ‚Believe'
– Carl Douglas, ‚Kung Fu Fighting'
– Cheap Trick, ‚I Want You to Want Me (live)'
– Cold War Kids, ‚Hang Me Up to Dry'
– Corinne Bailey Rae, ‚Put Your Records On'
– Counting Crows, ‚Angels of the Silences'
– Culture Club, ‚Do You Really Want to Hurt Me'
– Dashboard Confessional, ‚Hands Down'
– David Bowie, ‚Let's Dance'
– Devo , ‚Whip It'
– Don McLean, ‚American Pie'
– Duffy, ‚Warwick Avenue'
– Duran Duran, ‚Rio'
– Evanescence, ‚Bring Me to Life'
– Everclear, ‚Santa Monica (Watch the World Die)'
– Fall Out Boy, ‚Sugar, We're Goin' Down'
– Filter, ‚Take a Picture'
– Finger Eleven, ‚Paralyzer'
– The Go-Go's, ‚Our Lips Are Sealed'
– Hilary Duff, ‚So Yesterday'
– Hinder, ‚Lips Of An Angel'
– Jackson 5, ‚ABC'
– Janet Jackson, ‚Black Cat'
– Jesse McCartney, ‚Beautiful Soul'
– Joan Jett, ‚Bad Reputation'
– Joss Stone, ‚You Had Me'
– Katrina and The Waves, ‚Walking on Sunshine'
– The Kooks, ‚Naïve'
– KT Tunstall, ‚Black Horse and the Cherry Tree'
– The Last Goodnight, ‚Pictures of You'
– Lily Allen, ‚Take What You Take'
– Maroon 5, ‚She Will Be Loved'
– Marvin Gaye, ‚I Heard It Through the Grapevine'
– Mighty Mighty Bosstones, ‚The Impression That I Get'
– Nelly Furtado, ‚Turn Off the Light'
– N.E.R.D., ‚Rockstar'
– No Doubt, ‚Just a Girl'
– No Doubt, ‚Don't Speak'
– OK Go, ‚A Million Ways'
– Papa Roach, ‚Lifeline'
– Parachute, ‚Back Again'
– Pat Benatar, ‚Love Is a Battlefield'
– Poison, ‚Every Rose Has Its Thorn'
– Robbie Williams and Kylie Minogue, ‚Kids'
– The Rolling Stones, ‚Honky Tonk Women'
– Roy Orbison, ‚Oh Pretty Woman'
– Santigold, ‚L.E.S. Artistes'
– Snow Patrol, ‚Take Back the City'
– Spice Girls, ‚Wannabe'
– Styx , ‚Mr. Roboto'
– Taylor Swift, ‚Love Story'
– Taylor Swift, ‚Picture to Burn'
– Taylor Swift, ‚You Belong With Me'
– Tonic, ‚If You Could Only See'
– The Turtles, ‚Happy Together'
– Village People, ‚YMCA'
– Yellowcard , ‚Ocean Avenue'

DS (30 utworów):
– The All-American Rejects, ‚Believe'
– Avril Lavigne,'Girlfriend'
– Black Eyed Peas,'Let's Get It Started'
– Blink-182,'First Date'
– Boys Like Girls, ‚The Great Escape'
– Duran Duran, ‚Hungry Like the Wolf'
– Eagles of Death Metal, ‚Wannabe in L.A.'
– Evanescence, ‚Call Me When You're Sober'
– Fall Out Boy, ‚Thnks Fr Th Mmrs'
– Foo Fighters, ‚Monkey Wrench'
– Kaiser Chiefs, ‚I Predict a Riot'
– The Killers, ‚Spaceman'
– Kings of Leon, ‚Manhattan'
– KT Tunstall, ‚Suddenly I See'
– Lacuna Coil, ‚Our Truth'
– No Doubt, ‚Excuse Me Mr.'
– Pink, ‚So What'
– The Presidents of the United States of America, ‚Lump'
– The Pretenders, ‚Boots of Chinese Plastic'
– Queen, ‚Crazy Little Thing Called Love'
– Queens of the Stone Age, ‚No One Knows'
– The Red Jumpsuit Apparatus, ‚You Better Pray'
– The Rolling Stones, ‚Under My Thumb (live)'
– Spin Doctors, ‚Two Princes'
– Sublime, ‚All You Need'
– Sum 41, ‚In Too Deep'
– Ugly Kid Joe, ‚Everything About You'
– Vampire Weekend, ‚A-Punk'
– The Vines, ‚Get Free'
– Weezer, ‚Troublemaker'

[Głosów:0    Średnia:0/5]


Please enter your comment!
Please enter your name here